Ojoba
apartmanok

Szállás Balatonmáriafürdőn és Lentiben

Szállás Balatonmáriafürdőn és Lentiben

Foglaljon közvetlenül
a tulajdonostól

A legkedvezőbb áron

Zárt, ingyenes parkolás

Privát területen

Szabadstrand és a
Termálfürdő közelében

Pár perc távolságra

Foglalna? Kérdése lenne?

Balatonmáriafürdő

A szállás Balatonmáriafürdőn található, amelynek kertje zárt, parkosított és nagy árnyat adó fákkal rendelkezik. Az udvaron a személygépkocsiknak zárt parkoló áll rendelkezésre. A szállástól 300 m-re található Balatonmáriafürdő legnépszerűbb szabad strandja, amely mellett sétány és hosszan a Balatonba nyúló móló, hajó és vitorlás kikötő található. A szállástól pár perc sétára éttermek, kávézók és fagylaltozók is vannak. Horgászati lehetőségre a szállás közelében található csatornán, valamint a Balatonmáriafürdő mólóján van lehetőség.

Lenti

A lenti szállás a város üdülő övezetében, csendes, nyugodt környezetben a termálfürdő illetőleg egy tölgyerdő között helyezkedik el. A szállás közelében található termálfürdőben fedett és strandfürdő, szauna élménymedence, hidromasszázs medence, gyermek és baby medence, valamint csúszdák is megtalálhatóak. Igazi kuriózum a termálfürdő területén lévő a Szent György Energiapark. A lenti szállástól 6 km távolságra van Szlovénia. Horvátország, valamint Ausztria is közel fekszik.

Lenti

A szállás Lenti üdülőövezetében helyezkedik el, a Termálfürdőtől 400 méterre. Az alsó szinten kettő két személyes,  az emeleten kettő négy személy befogadására alkalmas légkondicionált apartman található. Az Őrségi tájegység autóval, vagy kerékpárral is könnyen megközelíthető. Kiváló kirándulási pont túrához, gyalog túrához, kerékpározáshoz. Mind ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy a gondtalan kikapcsolódás teljesüljön.